Meniu
Cos de cumparaturi

Scitec Nutrition

Scitec Nutrition este unul din principalii producatori de suplimente sportive cu propriile sale capacitati de productie. In 20 de ani Scitec Nutrition a devenit unul dintre cele mai importante marci europene de suplimente alimentare cu peste 700 de variante de produse, 135 de arome si in contiunua crestere, amintim aici: Pharma First, Scitec Essentials si Muscle ArmyScitec Nutrition este unul dintre cei mai mari producatori de proteine de zer din lume, care vinde 120 milioane de portii anual in peste 50 de arome. Produsele Scitec Nutrition sunt produse de calitate premium, au aspect de ultima generatie si calitatea ingredientelor este fara compromisuri.
Produsele SCITEC NUTRITION necesita poate cea mai nesemnificativa introducere, deoarece pe parcursul ultimilor ani si-au creat o reputatie imaculata - fiind cunoscute de toata lumea si folosite cu incredere. Toate aceste calificative sunt obtinute prin calitatea garantata si testate pe trei nivele precum si de folosirea de materii prime de cea mai buna calitate. Echipa de cercetatori si medici ai firmei SCITEC fac posibila ca produsele prezentate sa fie la nivelul cerintelor actuale, fiind intodeauna in fata produselor competitive prezente de pe piata.
Poate cel mai important lucru este acela ca SCITEC atrage atentia asupra faptului ca culturismul a inceput sa fie un sport practicat de toata lumea. Testate permanent, s-au dovedit a fi cele mai bune produse nutritive pentru a obtine rezultate fantastice intr-un timp relativ scurt.

Producator: Scitec Nutrition Model: Crea-Bomb
..
73 Lei 91 Lei
Afişare 1 - 20 din 76 (4 pagini)