Meniu
Cos de cumparaturi

Ami-NO Xpress

Ami-NO Xpress
Ami-NO Xpress
Ami-NO Xpress
Ami-NO Xpress
Ami-NO Xpress
Acest produs beneficiaza de transport gratuit!
Comanda acum si primesti produsul in 24 h
111 Lei

Opţiuni disponibile

Aminoacizi micronizați, betaina, l-citrulină, beta-alanină și multe altele!

 Învinge antrenamentele obositoare cu noua formulă AMI-NO XPRESS, care a fost creata pentru a susține antrenamentele intense. AMI-NO XPRESS este o formulă potrivita pentru intra-antrenament (în timpul antrenamentului) cu 19 ingrediente active atent selectionate în 4 matrici, care pot fi utile în timpul antrenamentelor cu intensitate mare.

Betaina este un donor-metil în organismul uman și este precursorul aminoacidului l-metionină care este un component important în structura  creatinei. Pentru o absorbție mai rapidă, aceasta conține aminoacizi micronizați: BCAA și arginină micronizată (precursorul creatinei și a oxidului nitric).

Se mai adaugă și forma pură de l-citrulină (care este un precursor și mai bun al oxidului nitric) împreună cu acidul malic și cu arginină alfa-ketoglutarat (AAKG). Aminoacizii extra, beta-alanina, vitaminele și mineralele te ajută să ai un antrenament cu adevărat serios.

Fosforul și vitaminele B6-B12 ajută la metabolism si producerea energiei, vitamina C ajută în funcționarea normală a sistemului imunitar în timpul și după antrenamente. Magneziul și fosforul ajută împreună la menținerea sănătății sistemului osos. Potasiul ajută la buna funcționare a musculaturii, menține tensiunea la un nivel normal și susține funcționarea normală a sistemului nervos.

Mod de administrare:

Amestecaţi o doză (22 grame – 12/3 cup)de Ami-NO Xpress cu 500 ml de apă și consumaţi în timpul antrenamentului.


INGREDIENTE:


Anhydrous betaine, micronized L-leucine, aroma (peaches, black tea), potassium diacid phosphate, L-citrulline, beta-alanine, DL malic acid, micronized L-isoleucine, micronized L-valine, glycine, L-glutamine, L -tyrosine, taurine, micronized L-arginine, acidity regulator (citric acid), sweeteners (sucralose, acesulfam K), L-arginine alpha-ketoglutarate 2: 1, magnesium carbonate, magnesium L-ascorbic acid, dye (caramel) (ammonium), pyridoxine HCl, pteroylmonoglutamic acid, cyanocobalamin.SUPPLEMENT FACTS
1 dose (22 g)
Amount per servingAmount per serving
Vitamin C (L-ascorbic acid)200 mgVitamin B9 (folic acid)30.2 mg
Magnesium56.3 mgPhosphorus 350 mg
Vitamin B6 (pyridoxine)2.8 mgVitamin B12 (cyanocobalamin) 0.38 mg
Potassium441 mg

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie