Meniu
Cos de cumparaturi

100% Plant Protein

100% Plant Protein
100% Plant Protein
100% Plant Protein
100% Plant Protein
100% Plant Protein
Acest produs beneficiaza de transport gratuit!
Comanda acum si primesti produsul in 24 h
104 Lei

Opţiuni disponibile

100% PROTEINĂ DIN MAZĂRE!

Proteina de mazăre este printre proteinele vegetale de top în ceea ce privește valoarea nutritivă. Conform analizelor, aminoacizii esențiali o fac ideală pentru consumul uman. Apariția aminioacizilor speciali pentru alimentația sportivă este excepțională. Cu un conținut excelent de glutamină, lizină și BCAA, este comparabil chiar și cu proteina din zer, în timp ce în arginină este excelent, mult mai bine decât zerul.

Retenția digestivă a proteinei de mazăre este foarte mare, studiile ştinţifice au demonstrat că au aproximativ 98% rată de digestibilitate.În plus, această proteină potoleşte foamea eficient prin digestia lentă și acționând direct asupra factorilor de satisfacţie. Proteina vegetală 100% se bazează pe una dintre cele mai bune materii prime, extrem de pure: izolatul proteic de mazăre belgian Pisane, este din mazăre galbenă cultivată local.

Este absolut natural și fără GMO (Genetically Modified Organism) cu un conținut de proteine ​​de aproape 90%! Extracția se bazează pe un proces apos unic, fără solventi organici sau hexan. Fără a avea nevoie de îngrășământ sau de irigare cu azot, planta de mazăre este cu adevărat foarte „ecologică” și deoarece mazărea este cultivată local, amprenta noastră de carbon este mică.

Nu toată lumea poate tolera proteinele din surse animale, în special din proteinele din lapte. Pentru ei, proteina noastră vegetală oferă o soluție. Cu toate acestea, chiar dacă nu aveți probleme cu proteinele animale, această formulă de proteine ​​de mazăre poate fi un bun suplimentar.Se recomandă să vă schimbați sursele de proteine ​​în mod regulat (de exemplu, o săptămână din zer, o săptămână din mazăre etc.).

Fiind cremoase și dulci, puteți face o băutură delicioasă cu pulberea proteică vegetală,având o aromă și gust excepţional! Oferind 21 de grame de proteine ​​de înaltă calitate pe o porție, acesta având un excelent impuls de energie înainte de antrenament, cât și pentru recuperarea musculară de după antrenament. Proteina din acest produs contribuie la creșterea și menținerea masei musculare, precum și la menținerea oaselor normale!


Mod de administrare:

Se recomandă amestecarea unei porții (30 g) în 300 ml apă. Cel mai bine a se utiliza după antrenament.

Informații despre alergenici: Fabricat într-o instalație care prelucrează ouă, soia, alune, nuci, țelină, pește și ingrediente cu crustacee.

Avertizări: Utilizați acest produs împreună cu alimentele ca parte a unei alimentații sănătoase, echilibrate, nu ca un înlocuitor pentru acestea.

Disponibil: 900 g - 30 porții


INGREDIENTE:


Chocolate praline: Pisane® C9 Pea Protein Isolate, Flavors (Chocolate Praline, White Chocolate), Fat-Reduced Cocoa Powder (10-12%), Sodium Chloride, Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), Thickener (Xanthan gum)


Vanilla banana: Pisane® C9 Pea Protein Isolate, Flavors (Vanilla, Banana, Creamy Vanilla), Color (Riboavin), Sodium Chloride, Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), Thickener (Xanthan Gum).

SUPPLEMENT FACTS
Serving size: 30 g (3/4 scoop)
Servings Per Container: 30
30 g100 gRDA%*30 g100 gRDA%*
Energy428 kJ1424 kJ5%Carbohydrates1.5 g5.0 g1%
102 kcal339 kcalof which Sugars1.4 g4.7 g2%
Fat1.3 g4.3 g2%Protein21 g70 g42%
of which Saturates0.7 g2.3 g4%Salt1.5 g5.0 g25%
Amino acid profile (% of protein)
L-Alanine4.3L-Lysine**7.2
L-Arginine8.7L-Methionine**1.1
L-Aspartic Acid11.5L-Phenylalanine**5.5
L-Cysteine1.0L-Proline4.5
L-Glutamine16.8L-Serine5.3
Glycine4.1L-Threonine**3.9
L-Histidine**2.5L-Tryptophan**1.0
L-Isoleucine**4.5L-Tyrosine3.8
L-Leucine**8.4L-Valine**5.0
*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
**Essential Amino Acids

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie